موسیقی بی‌کلام به سبک دو برنامه‌نویس!

موسیقی داروی قدرتمندی برای روان انسان است. می‌تواند در کم‌ترین زمان ممکن روحیه‌ی شما ۱۸۰ درجه تغییر دهد؛ می‌تواند شما را تا مرز دیوانه‌گی بکشاند یا شما را از دیوانه‌گی بیرون بکشاند.

 به‌ همین دلیل می‌گویند باید در گوش‌دادن به موسیقی احتیاط کرد و من هم مدت‌هاست که موسیقی بی‌کلام (آرامش‌بخش، موسیقی متن، کارهای هانس‌ زیمر) گوش می‌کنم.

 از مدتی پیش وبگاه دانلودها نوشته‌هایی با عنوان فستیوال موسیقی بی‌کلام منتشر می‌کند و در آن‌ها تعدادی از موسیقی‌های بی‌کلام زیبا و مناسب برای همه‌ی سلیقه‌ها را منتشر می‌کند که من چند موسیقی موردعلاقه در بین آن‌ها یافته‌ام و معمولا در راه خانه تا مدرسه به آن‌ها گوش می‌دهم!

این اقدام دانلودها باعث شد تا ما هم تصمیم به جمع‌آوری و انتشار موسیقی‌های زیبا کنیم ولی با توجه به این‌که یافتن موسیقی‌ای که سلیقه‌ی کاربران مختلف جور در بیاید نیازمند آزمون و خطاست و این آزمون و خطا در ایران هزینه‌ی زیادی دربر دارد، تصمیم گرفتیم موسیقی‌های موردعلاقه‌ی خودمان و شما کاربران دو برنامه‌نویس را جمع‌آوری کرده و آن‌ها را در قالب مجموعه‌های ده تا بیست‌تایی با شما به اشتراک بگذاریم.

 شما برای همکاری با ما می‌توانید به این صفحه مراجعه کرده و نام موسیقی موردعلاقه‌ی خود یا لینک دانلود آن را در دیدگاهی قراردهید یا آن‌را به کمک فرمی که در پایین صفحه قرار دارد برای ما آپلود کنید.

 توجه داشته باشید که جمع‌آوری موسیقی‌های بی‌کلام و انتشار آن‌ها کاربرمحور است و به همکاری شما عزیزان بستگی دارد.

0 دیدگاه در “موسیقی بی‌کلام به سبک دو برنامه‌نویس!

  1. سلام بر شما.
    من نمی‌خوام شما رو مجبور به کاری بکنم و اجازه هم ندارم ولی وظیفه خودم می‌دونم این حرف رو بنویسم.
    من فکر می‌کنم موسیقی چیزی نیست که بشه بهش اعتماد کرد. موسیقی به نظر من مثل قرص مسکنه. عامل اصلی درد رو از بین نمی بره. فقط برای مدتی درد رو تسکین می‌ده. زیادیش اعتیاد میاره و حتی بعضی انواعش می‌تونه آسیب های جبران ناپذیری روی جسم و روح بذاره. البته این درباره همه موسیقی ها و همه مکان‌ها و زمان‌ها نیست.
    دین هم درباره موسیقی حساسیت زیادی نشون می‌ده و این مطمئنا بیهوده نیست.
    براتون آرزوی موفقیت می‌کنم.

    1. قبول دارم که موسیقی دنیای خیلی بزرگی داره. ولی نمی‌تونید بگید که موسیقی حرام و یا حتی مکروهه. این به شما بسته‌گی داره که ضررهاش رو متوجه بشید و از یکسری از موسیقی ها پرهیز کنید. برای همین هم شخصا موسیقی بی‌کلام گوش می‌دوم (و بقیش رو هم گفتم)
      اما تلاش ما هم همینه که موسیقی‌هایی که (از نظر من) خیلی کم‌تر ضرر می‌رسونن رو به کاربرا معرفی کنیم و خودمون هم ازشون استفاده کنیم.
      چون با توجه به شرایط امروزی گوش‌ندادن موسیقی در خیلی از شرایط (حداقل برای من) غیرممکنه. و یا از بین بد و بدتر دارم بد رو انتخاب می‌کنم!

    2. هر چیزی جنبه‌ی مثبت و جنبه‌ی منفی داره. مثلاً دین اسلام که اگر درست به اون عمل بشه، بی شک بسیار خوب و پسندیده است. ولی بودن کسایی که به اسم همین دین، جنایت‌ها و ظلم‌های بسیاری کردن… (می‌شه گفت ناشی از انحراف‌ها و خرافات در دین بوده یا شاید چیزهای دیگه، ولی این خدشه‌ای به اصل دین وارد نمی‌کنه)

      نظر من اینه که موسیقی هم چنین چیزیه. احمدعلی گفت داره «از بین بد و بدتر، بد رو انتخاب می‌کنه». ولی من چنین نظری ندارم. من میگم اگر از موسیقی درست بهره بگیریم، می‌تونه به ما بسیار کمک کنه. در مورد دین هم، فکر می‌کنم به نظر بیشتر مراجع، تنها انواع خاصی از موسیقی (که ما رو به سوی گناه و اینطور چیزها بکشونه) حرامه…

      من پیانو هم می‌نوازم، و به نظرم میاد این به من خیلی کمک کرده و در من تأثیر مثبت گذاشته.

      در پایان، بد نیست بگم که من از میان موسیقی‌های بدون کلام، بیشتر موسیقی آرام گوش می‌دم، در موارد خاصی هم آهنگ تند گوش می‌دم. در انتخاب موسیقی‌های با کلام هم، بیشتر به محتوای آهنگ توجه می‌کنم.

      پیروز باشید دوست من (F)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *