نگاهی به نرم‌افزار Foxit Reader

 همیشه نرم‌افزارهای پیش‌فرض یش‌ترین محبوبیت را داشته اند از Internet Explorer گرفته تا پیش‌فرض‌های دیگری که شرکت‌های نرم‌افزاری برای استفاده از تکنولوژی خود در اختیار کاربران قرار داده‌اند. در این میان Adobe Reader هم مستثنی نبوده و محبوبیت خاصی بین کاربران پیدا کرده است. البته کاربران ویندوز ۸ می‌توانند از جای‌گزین ویندوزی آن یعنی Windows Reader استفاده کنند.

 در این بین برای راحتی کاربران نرم‌افزارهای کامل‌تر و بهبودیافته‌تری برای استفاده از تکنولوژی‌ها خاص مثل PDF ارائه شده‌است. در این نوشته قصد دارم یک جای‌گزین سبک‌تر ولی بهبودیافته‌تر و کاربردی‌تر برای Adobe Reader و حتی Windows Reader به شما معرفی کنم.

 نرم‌افزار Foxit Reader نرم‌افزار کاربردی با امکانات جالب است که می‌تواند جای‌گزین خوبی برای Adobe Reader باشد. اولین دلیل من برای استفاده از این نرم‌افزار چندزبانه بودن این نرم‌افزار است به این‌صورت که می‌توانید چندین فایل PDF را در محیط این نرم‌افزار بازکنید و مطالعه کنید.

 قابلیت دوم ذخیره‌کردن مقداری از نوشته است که مطالعه کرده‌اید که (تا انجایی که می‌دانم) Adobe Reader این قابلیت را ندارد (ولی Windows Reader این قابلیت را دارد) و این‌که فونت را به‌خوبی نمایش می‌دهد. آخرین نسخه‌ی Adobe Reader که من استفاده‌کردم باگ اذیت‌کننده‌ای داشت و فونت‌ها را به‌خوبی نمایش نمی‌داد.

قابلیت سوم نمای زیباتر نرم‌افزار است که مانند آفیس از Ribbon ها برای منو‌های‌ش استفاده می‌کند و این موضوع که قابلیت تغییر پوسته را به‌راحتی دارا می‌باشد.

در نهایت به‌نظر من این نرم‌افزار می‌تواند جای‌گزین مناسبی برای Adobe Reader و Windows Reader باشد.

آیا شما از این نرم‌افزار یا نرم‌افزارهای مشابه استفاده کرده‌اید؟ آیا نرم‌افزار به‌تری می‌شناسید؟ آیا در استفاده از این نرم‌افزار به مشکل برخوردید؟ دیدگاه خود را بیان کنید!

0 دیدگاه در “نگاهی به نرم‌افزار Foxit Reader

  1. بابت معرفی نرم افزار و البته نقد و بررسی هایی که انجام داده اید بسیار ممنونم، یکی از نرم افزار هایی که بنده استفاده می کنم همین Foxit Reader است،
    دلیل اینکه این نرم افزار را انتخاب کرده ام حجم پایین و سرعت بالای آن می باشد.
    درود بر شما.

  2. Nitro PDF هم گزینه خوبی است، از Adobe Reader خیلی سبک تر و سریع تر است، قابلیت تبدیل هر فایلی به PDF از طریق چاپگر مجازی را نیز دارد. رابط کاربری خیلی زیبایی دارد و فابلیت Highlight متن را نیز دارد (که این قابلیت با متن فارسی سازگار نیست).

    1. آقا احسان، ظاهراً شما ایمیل‌تون رو اشتباه وارد می‌کنید در کامنت‌ها. (از اونجا فهمیدم که در کامنت‌ها مشترک شدید، و هر وقت که سیستم قراره براتون ایمیل بفرسته، یه ایمیل «ایمیل وجود ندارد» برای من ارسال میشه از طرف یاهو…)

      (F)

  3. مدتی از این نرم افزار استفاده میکردم ، باوجود امکانات خوبی که دارد یک اشکال بزرگ وجود داشت و آن عدم جستجوی کلمات فارسی بود

  4. فقط سوماترا…
    سبکی ، سادگی و سرعت همه در این نرم افزار جمع شدند…!
    البته اگه قصد شما فقط خوندن PDF هست وگرنه برای ویرایش چندان امکاناتی نداره…
    ویندوز ریدر هم حالا نظر بقیه هم محترم ولی زیاد به دل نمی شینه

  5. سلام
    با اینکه نرم‌افزارهای خوبی تو اوبونتو برای PDF وجود داره ولی بازم از Foxit Reader‌استفاده می‌کنم. روی سیستم تمام دوستان و مدارس شهرمونم نصبش کردم و اکثرا هم از سرعتش راضین.

  6. در مورد سبکی و زیبایی Foxit Reader که جای هسچ شکی نیست و خودم تا مدتی ازش استفاده میکردم ولی متاسفانه چندین فایلی رو که براحتی با اووبي ریدر براحتی باز میشدن ارور میداد و خیلی از مواقع محتوی فایلهارو درست نمایش نمیداد. برای فایلهایی که چیز خاصی توشًن نیست و فقط چند سطر متن و عکس دارند، درست عمل میکنه ولی برای فایلهای حاوی محتوی سنگین تر از این، اصلا توصیه نمیکنم و همون adobe reader بنظرم بهترین انتخاب ممکنه. :-)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *