«ویندوز استور» که از قابلیت های جدید و کاربردیِ ویندوز است، طبق اعلام مایکروسافت در ۲۰۰ کشور جهان قابل ارائه است. اما در این میان، نامی از ایران دیده نمیشود…
«ویندوز استور» به کاربران کمک میکند تا برنامههای ویندوز ۸، چه از نوع Desktop Application (نرمافزارهای معمولی ویندوز) و چه از نوع Metro Application (نرمافزارهایی که در محیط جدید ویندوز موسوم به Metro اجرا می شوند) را روی کامپیوتر خود نصب کنند.
پس از نصب نسخهی «پیش نمایش مصرف کننده» ی ویندوز ۸، متوجه شدم که «ویندوز استور» در کشور ما فعال نیست… در مورد Desktop Application ها، مشکل چندانی نیست. چرا که تعداد بسیار زیادی وبگاه ایرانی و خارجی، میتوانند توسط کاربران ایرانی مورد استفاده قرار بگیرند. اما برای Metro Application ها، هنوز وبگاه جایگزینی ارائه نشده است… از این رو، این اقدام مایکروسافت میتواند بسیاری از کاربران ایرانی را در استفاده از ویژگیهای جدید ویندوز ۸، با مشکل مواجه کند.
حتی شاید برخی با این اقدام مایکروسافت، از مهاجرت به ویندوز ۸ صرف نظر کنند…
تاکنون، مایکروسافت در این باره اظهار نظری نکرده است. اما پیشنهاد میکنم به این صفحه بروید و در هر کدام از این صفحهها، در قسمت People Had this question، روی دکمهی Me too کلیک کنید. (ممکن است نیاز به ثبت نام داشته باشید)
لطفاً به این صفحه بروید و دادخواستِ آزادسازی «ویندوز استور» برای ایرانیان را امضا کنید.
شاید مایکروسافت این محدودیت را از Windows Store بردارد.
حالا راهی به جز وی * پی * ان برای ورود به این استور نیست؟
فعلاً که نه.
مگه اینکه استور های جایگزین به وجود بیان، یا اینکه مایکروسافت از خر شیطون بیاد پایین!
من قبلا تحریم کروم رو اینجوری دور میزدم که لینک دانلود رو توی یه لیچر مثل expressleech مستقیم میکردم و دانلود میکردم.ولی مثل اینکه اینجوری مایکروسافت رو نمیتونیم دور بزنیم. با همون ویپیان باید لینک رو بردارید و با استفاده از لیچر اون رو مستقیم کنید.
پس من از هر بازدید کننده ای در همین جا خواهش میکنم همکاری کنن و اون دکمه رو بزنن تا شاید شاید مایکروسافت در استور رو برا ایرانیا وا کنه …خدا کنه این اتفاق به زودی بیفته چون که تا قبل از انتشار نسخه اصلی و نهاءی ویندوز ۸ تمام اپلیکیشن ها تا حالا مجانی ان!!! و ممکنه بعد از انتشار نسخه نهاءی پولی شن.
من كه هميشه مى گفتم “اوبونتو، اوبونتو”! اما كو گوش شنوا؟
راستى، منتظر آموزش نصب اوبونتو و … باشيد. به دلايل فنى خيلى احمقانه اى، نوشتن آن مقاله به تأخير افتاد، اما سعى خواهم كرد به عنوان عيدى آن مقاله را بنويسم.
دوست عزیز من حتی به مایکروسافت نامه هم دادم:
A thread that you are following (you subscribed to it or clicked the Me too button) on Microsoft Answers has received a reply:
Question
Why windows store isn’t available in Iran?
Reply
Iran is not on the list of the countries that will feature Store.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/hh694064.aspx
متاسفانه تحریم هستیم و مایکروسافت تا الان قصد برداشتن تحریم ها رو نداره …این همه براش روضه خوندم فقط تو یه جمله جوابم رو داد:
Iran is not on the list of the countries that will feature Store.
خودمون باید در آینده ای نزدیک مث آندروید مارکت یه استور برای ویندوز بسازیم هر چند من تونستم با وی*پی*ان وارد استور بشم
بله… شاید مجبور بشیم چنین کاری بکنیم… اگر لازم بشه، من پایهام!
کسی میخواد همکاری کنه؟
نمیدونم ….
نه به این زودی!!!!!!!!!!!!
در آینده ای نه چندان دور یک استور مانند ویندوز استور خواهیم ساخت و تا آنجایی که می دانیم مایکروسافت نمی خواهد راه رو برای ما باز کند مگر اینکه تصمیمش عوض شود که نه به این زودی بلکه وقتی چند ماهی از انتشار نسخه اصلی ویندوز گذشت شاید به دلایلی تصمیمش عوض شود.
بنابراین بهترین حرفی که باید به آنها زد به نظر من این هست که:
ایرانی ها در آینده از هزاران روش مختلف می توانند وارد ویندوز استور شوند ما نیازی به این که شما ویندوز استور را باز کنید یا نکنید نداریم.
همین حالا بسیاری از کاربران ایرانی با استقاده از پروکسی یا وی*پی*ان میتوانند وارد ویندوز استور شوند و چندی نخواهد گذشت که پس از انتشار نسخه اصلی ویندوز برنامه نویسان ایرانی میتوانند استور جداگانه مانند اپلیکیشن بازار در آندروید بسازند منتهی این کار زمان بر خواهد بود چون ویندوز ۸ دارای دو محیط کاربری مترو و دسکتاپ است ..و نمیتوان از نصب برنامه ای در محیط دسکتاپ برنامه ای در محیط مترو به وجود آورد.(مگر با کپی فایلها و اعمال تنظیمات روی آن و محیط مترو)که آن هم به زودی مشکلش حل خواهد شد و نباید برنامه نویسان را دست کم گرفت ….!!
شما خودتان نخواستید راه را باز کنید.ولی ما میتوانیم کاری کنیم که راه را باز کنیم و به راحتی از اپلیکیشن های شما استفاده کنیم!
البته کمی تند رفتم ولی این کار مایکروسافت کاملا اشتباه و از لحاظی غیر قانونی است…همونطور که گفتید در قطعنامه های علیه ایران از نصب و دانلود اپلیکیشن رایگان چیزی نگفته شده!
در Microsoft answers که باهاشون حرف میزدم، یه چیزایی میگفتن تو این مایه ها که این کار محافظه کاری مایکروسافته و آخرش شما ها استفاده غیر قانونی خواهید کرد و این جور چیزا!
می خواستم تو مدرسه جوابشونو بدم که نشد. حالا با یکی از دوستان می شینیم جوابشونو می دیم!
در مورد دسکتاپ و مترو هم، اینطور که گفتین نیست. اگه با ویژوال استودیو 11 کار کرده باشید، برنامه مترو هم یک exe هست ولی خودش توی مترو اجرا میشه (فکر کنم) یعنی از این لحاظ مشکلی نیست.
اما مایکروسافت حتماً برای نسخه ARM ویندوز 8، یک نسخه ARM از مترو را در نظر خواهد گرفت… پس لزومی ندارد که مشکل اجرای فایل exe در پلتفرم ARM حل شود.
ببین، فایل های exe فعلی، به زبان سی پی یو های x86 هستند و برای اجرای اونها روی ARM، تنها راه شبیه سازی x86 است… ولی نرمافزار های ARM هم پسوند exe خواهند داشت. در واقع، ویندوز استور نسخهای که مربوط به سیستم شماست را دانلود خواهد کرد. (برنامه های جدید هم در واقع نسخهی ARM و x86 جداگانه خواهند داشت). مدرک: اگر Windows Developer Preview رو هنوز نصب دارید، توی استارت سرچ کنید ARM ، میبینی که یه برنامه برای هر دو نسخه (ARM، x86) توش هست که فقط نسخهی x86 اجرا میشه.
در ضمن، الان با ویژوال استودیو ۱۱ میتونی برای ARM و x86 برنامهها رو کامپایل کنی. احتمالا کامپایلر های ARM جدید تحت ویندوز ۸ هم خواهند آمد…
ولی من هنوز منظور دقیق تو رو نفهمیدم!
همین حالا خودم تونستم با تغییر تنظیمات Region و اتصال به پ* ر* و* ک *س *ی و و* پ* ی*ا*ن وارد استور شم حتی مایکروسافت بخواد جلوی ان کار رو بگیره راهکار های دیگه ای هست! ولی مشکل ..عدم دسترسی دیگر کاربرای ایرانی هست که اینجور چیزا رو ندارن!
مهدی جان من بعضی از دوستام و مردم که ویندوز ۸ نصب کردن به اعتراض شدید علیه مایکروسافت فرا خوندم
شما هم هر کسی رو که میدونید دعوت کنید بیان تو Microsoft Answers اعتراض شدید کنند تا آخر بتونیم بلاخره یه کاری کنیم
فعلا که یکی من و دوستام داریم اینو پیگیری میکنیم، یکی هم شما و دوستاتون. اینجوری نمیشه. کاش سایتای بزرگ فارسی زبان آی تی حمایت میکردن…
اینا خیلی بی شعورن…
پست های توی اون تاپیک از microsoft answers رو پاک کردن و به من پیام زدن که جاش اینجا نیست…
نوشته برو توی وبلاگ Building Windows 8 صحبت کن.
اونجا هم که همینجوری نصف کامنت هاشونو جواب نمیدن، چه برسه به این مورد رو…
راهی سراغ ندارید؟!؟
تلاش کردی که به support@microsoft.com ایمیل بزنی؟
نه! شما تلاش کن!
ولی به نظر من راست میگن. ما که برای ویندوز پولی پرداخت نمیکنیم. مردم ما حتی حاظر نیستن مقدار کمی پول اضافی بدن(خیلی کمتر از 150 دلار و در حد 70-80 هزار تومان) تا ویندوزشون اصل باشه. به نظر من مایکروسافت حق داره این کار رو انجام بده. چون راه های دیگه(windows genuine) رو هم ما خیلی راحت دور زدیم. به نظر من تا وقتی که فرهنگ کپیرایت در جامعه ما وجود نداره هم مایکروسافت و هم همه شرکتهایی که بابت برنامههاشون زحمت میکشن حق دارند این کار رو بکنن. این تفکر باید از ذهن ما خارج بشه که ما حق داریم بدون پرداخت پول از نرم افزار های غیررایگان استفاده کنیم. حقیقت این است که ما حق نداریم بدون پرداخت پول از نرمافزار های پولی استفاده کنیم.
وقتی جنابعالی روی لپ تاپت ویندوز 7 اصل داری، حق داری که از امکاناتش هم استفاده کنی، بدون توجه به اینکه کجای این کره ی خاکی باشی… همین طور من که تبلت ویندوز 8 خواهم خرید (احتمالاً :دی) حق دارم از نرم افزار هاش به راحتی استفاده کنم…
و اینکه مطمئن باش مایکروسافت اگه بخواد می تونه خیلی راحت تر با این کرک و این جور چیزا مقابله کنه. مثلاً میتونه به جای خیلی ماه یک بار، هر دو روز یک بار آپدیت بده برای از کار انداختن کرک و خودکار هم به روز بکندش. یا مثلا به جای اینکه هر روز به من بگه ویندوزت Genuine نیست، خیلی قشنگ بگه «…»!
این ویندوز 7 اصل فرقی با کاری که windows loader روی ویندوز انجام میده نداره. بعلاوه اینکه درصد افرادی که رو سیستمشون ویندوز اصل دارن از ۱ خیلی کمتره و اگر بتونن در ازای ویندوز غیر اصل پول کمتری پرداخت کنن با کمال میل این کار رو انجام میدن. درصد افراد ایرانی مثل من و تو که ویندوز اصل رو به غیر اصل ترجیح میدن خیلی کمتر از افراد دیگه است. زمانی هم لینوکس برای تبلت میاد و ملت هم دوباره ویندوز ۸ کپی روی تبلت هاشون میریزن. تازه خیلی طول میکشه تا تبلت در ایران باب بشه و تا قبل از اون کلی ویندوز غیر اصل روی PC ها نصب شده. اینکه مایکروسافت اجازه استفاده از کرک رو میده سیاستشه تا آمار خودشو نسبت به سیستمعامل های دیگه بالاتر ببره. بعلاوه هنوز ویندوز 8 نهایی نشده و نمیشه گفت که مایکروسافت این کار رو نمیکنه.
آره عوضی ان عقل ندارن !!!
من که زدم سیم آخر !!!!!!!!!!
برین تو سایتاشون بگین دورتون میزنیم حالا که باز نمیکنید تا میتونیم ویندوز کپی میکنیم و به راحتی استور رو هک میکنیم یه کاری میکنیم تا با آی پی ایران باز شه.
به خدا از بس از دستشون عصبانی ام به خدا میخوام اینا رو بهشون بگم.
کاری هم ندارم دیگه که وا کنن یا نکنن! !!!!!
من از رو عصبانیت اینا رو گفتم آخه بببینین این انصافه؟!؟!؟
پست رو حذف کردن خیلی کار بد و احمقانس یعنی هیچ کس نمیتونه ازشون انتقاد کنه البته شاید برا ایرانیا اینجور باشه!!!
در ضمن دو روز بعد از اینکه من ویندوز هشت رو نصبیدم دو تا ایمیل برای مایکروسافت فرستادم هنوزم که هنوزه جواب ندادن !!!!! انگار که ما آدم نیستیم
یادمه راجع به یه چیز دیگه ای از جایی دیگه براش نامه فرستادم فرداش جوابم رو داد حالا که به این مسئله رسید 1 هفته و نیمه جواب نمیده!!!
درباره حذف پست من هم مشکل دارم و این جدا از اختلافات بیادبیه ولی باز هم همون جریان کپیرایت صادقه. متأسفانه شما(و خیلیهای دیگه) هم هنوز کپیرایت رو نفهمیدن و بهش پایبند نیستند. این که مایکروسافت یا شرکتهای دیگه میلیونها و یا میلیاردها دلار درآمد دارند به خودشون ربط داره و دلیل نمیشه که ما ازشون دزدی کنیم. این فرقی با این نداره که از یه خونه ثروتمند دزدی کنیم٬ در این مورد ثروتمند بودن فرد دلیلی نمیشه که ما از اون دزدی کنیم.
خب متاسفانه فرهنگ کپی رایت از همون اول تو جامعه ما جا نیافتاده و باعث شده به بقیه سرایت کنه حتی محصولات داخلی هم با اینکه روش مینویسن پیگرد قانونی دارد ولی بعضیا کپی میکنن و ککشون هم نمی گزه
ولی به نظر من مایکروسافت خیلی قیمت فروش بعضی برنامه هاشو بالا برده و نمی ارزه و گرنه حاضر بودم واسه ویندوز آلتیمیت ۸۰ هزار تومن بدم ولی نه بالا تر خب همین دلیل باعث شده بعضیا قوانین رو زیر پا بذارن این دیدگاه منه.
شایدم به خاطر اینکه از بس محصولات گرون رو مجانی یا ۴۰۰۰ تومن میفروشن یا برای دانلود میذارن باعث شده ما بد عادت شیم و نخوایم دیگه اینقدر پول نرم افزار بدیم …شاید اگه از همون اول هیشکی کپی نمی کرد ما حاضر بودیم اینقدر پول بدیم!
ولی این اقدام مایکروسافت بسیار احمقانه هستش ..یعنی هر کی این کار رو بکنه خیلی بده مث نوکیا استور که البته خیلی بد تره چرا؟؟؟؟ …!!!
چون اینکه تو ایران نمایندگی رسمی داره ..نقشه های ایران رو داره. گارانتی رسمی داره سایت مخصوص ایران زده و ایرانیا بابت سرویس هاش پولشو میدن!!!!! ولی نوکیا نمیذاره از استورش استفاده کنیم!!!
آندروید هم همینطور!!!!
باینکه گوگل بسیاری از سرویس هاش مث پلاس . جیمیل . و همچنین نرم افزارهای فارسیش رو برای دانلود میذاره ولی با اینکه مردم تلفن ها و تبلت های آندرویدی می خرند و بابتش پول میدهند نمیتونند از آندروید مارکت یا گوگل پلی استفاده کنند!!
یعنی این بحث استور توی ایران طلسم شده و بسیاری از استور ها اجازه نمیدهند از آنها دانلود کنیم غیر از اپ استور اپل که فکر کنم به تازگی برای ایران باز کرده که الان نمیدونم هنوز برای ایران بازه یا نه!
بنابراین فقط مایکروسافت نیستش بلکه حتی!!! شرکتهایی که توی ایران محصولاتشون رو می فروشند ما را از نظر استور تحریم کردن!!!!!!!
ببین در مورد قضیه ی 80 هزار تومن، برای خودشون تقریبا همچین پولیه، بلکه کمتر. وقتی یه مهندس معمولی آمریکا 4000 دلار حقوق داره و یه پزشک 8000 دلار، خوب 300 دلار ویندوز چیزی نیس براشون…
مسئله ارزش پول و اینجور چیزاست که ترجیح میدم واردش نشم :دی
وارد بحث نوکیا نمیشم چون نوکیا حتی عرضه نداشت که سیمبین رو نگه داره در صورتی که اگر سیمبین مال مایکروسافت بود شاید خیلی ها بهجای آیاواس از سیمبین استفاده میکردن. ولی مایکروسافت و گوگل توی ایران نمایندگی رسمی ندارند(چون به استکبار جهانی کمک میکنن) و نمیتونن هم نمایندگی داشته باشن و آندرویدمارکت هم مال گوگل هستش نه سامسونگ و برای همینه که تحریمه(چون فروش هرگونه اقلام به ایران تحریم شده) و من تا اونجایی که فهمیدم لپتاپ هایی که ویندوز ندارن از نمونه های مشابه که ویندوز اصل دارن 70-80 تومن ارزون تر هستند و نسخه Home Premium هم روشون نصبه که فرقش با نسخه Ultimate امکانات شبکهش هستش. خیلی از فرهنگها بعدا توی جامعه باب شده و دلیل نمیشه که نتونیم فرهنگ سازی کنیم. اگر صرفا دلایل شرعی کپیرایت رو بیان کنیم خیلی ها(که مال حرام رو دوست ندارن و ازش بیزارند) از محصولات کپی دوری میجویند.
من کاملاً با این مسئله فرهنگ موافقم. مردم ما فکر می کنند فقط برای چیزی که سخت و محسوسه (سخت افزار) باید پول بدن و چیزی که حسش نکنن مفته (نرم افزار) :D امّا این وسط کسایی که بیشتر از همه متضرر میشن، برنامه نویس های ایرانی هستن. چون مردم بالاخره راه دورزدن تحریم رو پیدا می کنن و بازهم نرم افزار خارجی گرون رو مفت می خرن و این برنامه نویس ها یا باید محصولاتی در حد محصولات گوگل و مایکروسافت و اپل ارائه کنن، یا این که بزنن تو کار شکستن قفل برنامه های خارجی، یا این که مسافرکش شن، یا این که برن جلو و بوق بزنن.
جهنم كپى رايت! جهنم ويندوز! بريم سراغ اوبونتو!
ببین هر سیستمعامل الان برای یه کاری کاربردی شده. مک برای طراحی و لینوکس برای افراد خیلیپیشرفته ولی ویندوز سیستمعاملیه که تونسته جواب خیلی از کاربرا رو توی هر زمینه بده. و فعلا خیلیها مهاجرت از ویندوز به لینوکس براشون سخته(من یه بار تلاش کردم و نتیجش این شده که کل هاردم فرمت شد :( برای همین خیلی سخت برای بار دوم سراغش رفتم)
مخالفم. لینوکس توزیع های مختلفی داره و یکی از دلایل اساسی این موضوع هم اینه که مخاطبش گسترده است. مثلاً برخی توزیع ها هستند مثل CentOS که بیشتر برای سرور به کار می روند، برخی هستند مثل Arc (یا Arch، مطمئن نیستم) که برای حرفه ای ها هستند و برخی هم مثل Ubuntu عامه مردم رو هدف رفته اند. این هم که لینوکس هاردت رو فرمت کرده، احتمالاً به خاطر این بوده که از نسخه قدیمی استفاده کردی که ویندوزت رو نشناخته، یا این که گزینه مناسب رو موقع نصب انتخاب نکردی؛ وگرنه اوبونتو 11.10 رو که داشتم نصب می کردم، هم ویندوز 7 رو شناخت و هم اوبونتو 9.04 رو و پرسید که این ها رو نگه دارم یا پاک کنم.
ببین اول اینکه تا قبل از نگارش 11.4(فکر کنم) اوبونتو این باگ وجود داشت که موقع نصب گزینه پیشفرض فرمت کردن هارد بوده و من هم چون زیاد بلد نیودم به این مشکل برخوردم. اما جریان کلی اینه که تعداد دفعاتی که تو توی لینوکس با ترمینال مواجه میشی و در اکثر اوقات بلد نیستی چکار کنی(دارم درباره کاربرای غیرحرفهای حرف میزنم) خیلی بیشتر از دفعاتیه که توی ویندوز با cmd مواجه میشی و در ویندوز هم اکثر اوقات کارها خودبهخود انجام میشه و لازم نیست تو کاری انجام بدی. در صورتی که توی لینوکس اگر یه ذره بخوای بیشتر کار کنی مجبوری با ترمینال آشنا بشی و این برای کسی که تنها کارش با کامپیوتر تایپ است و بس مسأله٬ غیرقابل تحملیه. بعلاوه اینکه بهدلیل سیاست های مایکروسافت ویندوز فعلا (و احتمالا تا مدت زیادی) در سطزه و حالاحالاها هم پایین نمیاد و تا الان هم تعداد نرمافزار های ویندوز (که از نمونههای مشابه در لینوکس خیلی کاربردی ترن) خیلیخیلیخیلی بیشتره و نرمافزار های تجاری هم معمولا برای محیط ویندوز نوشته میشوند و بس.
برای خود من تا حالا پیش نیومده که ترمینال بی خبر باز بشه و قرار باشه که من کاری انجام بدم. البته ممکنه برای کارهایی مثل نصب برنامه یا تعمیر سیستم (در صورتی که به هر دلیل، فایل های سیستمی آسیب ببینند) نیاز به ترمینال هست؛ اما در مواردی مثل نصب برنامه، جایگزین غیر ترمینالی خیلی خوب هم وجود داره. در مواردی مثل تعمیر فایل های سیستمی هم ویندوز گزینه Recovery Console رو داره که عملاً فرق چندانی با ترمینال لینوکس نداره. اگه مورد دیگه ای هم هست، من الآن یادم نمی آید. لطفاً بنویسید.
دوستان یه خبر خوب
باراک اوباما بعد از اینکه عید رو به ایرانیان تبریک گفت ،گفت که استفاده از سرویس های اینترنتی رو برای ایرانیا آسان تر میکند و کلیه تحریم های اینترنتی که از سرویس های امریکایی و وب سایتها که علیه ایران وضع میشوند برداشته خواهند شد…..
به این معنا که به احتمال زیاد ویندوز استور برای ایران باز میشود!!
تا حالا که اتفاقی نیفتاده…
ویندوز استور همچنان ایران رو تحریم کرده…
بلی متاسفانه
خیلی بیرحم
باید تا اومدن نسخه Release Preview تا خرداد صبر کنیم آخرشم که هیچی بازم فک کنم تحریم باشیم
خیلی قشنگ بود متشکرم
سلام به جميعا
دست مايكروسافت درد نكنه ميريم لينوكس Debian نصب ميكنيم خيلي هم باحال تره كلا فضاي تحت داس حال ميده فقط بايد كامنت بنويسي
ممنون از سايت خوبتون…
پس چرا درباره ی رفع تحریم شدن اپ استور چیزی ننوشتید
برای من که هنوز مینویسنه توی منطقهی شما قابل دسترس نیست :(
متاسفانه مثل اینکه مایکروسافت دوباره اپ استورو بست با این کاراشون نمیدونم چه هدفیو دنبال می کنند